Skip to content
Word lid

Onlangs hebben al onze leden het boekje ‘Mijn laatste wil’ ontvangen. Wij hebben dit boek met genoegen en overtuiging samengesteld.

‘Mijn laatste wil’ heeft de vorm van een interview met Jos van Wijk, die tien jaar lang, vol passie, de voorzitter is geweest. Zijn sidekick in het geheel is Rob van Doorn, de man die -met evenveel passie- de voorzittersrol van Jos heeft overgenomen.

U kunt het boek bestellen via dit bestelformulier voor € 16,95 per stuk (excl. verzendkosten).

Wij kregen inmiddels al diverse reacties op het boek. Enkele (delen uit die) reacties, delen wij hieronder graag met u.

Leuk en duidelijk boek, geen poespas. Wat mij het meeste opviel was het verhaal van Inga Teekens, 68 jaar, gewoon gezond, maar klaar met leven. Ik heb haar bekeken op YouTtube. Zelfs voor haar dood het huis verkopen. Dat hoor je niet vaak, ik niet tenminste.

Bij deze wil ik je danken voor het in boekvorm uitgegeven, indrukwekkende interview. Het boek heb ik in één streep uitgelezen wat mij niet vaak overkomt. Het interview laat werkelijk alle facetten zien die vooraf gegaan zijn aan de huidige stand van zaken met betrekking tot de autonome route.

Het is werkelijk niet te verteren dat slechts een paar sektarische partijen en diverse politieke kopstukken het grootste deel van de bevolking gijzelen met hun verzonnen bijbelsprookjes en ‘een’ scheppingsverhaal.

Ik heb met genoegen het boekje gelezen. Natuurlijk heb ik wel opmerkingen, omdat ik over verschillende zaken anders denk. Ik steun het uitgangspunt van de CLW, maar denk wel genuanceerd over wat dit inhoudt.

Ik heb met veel “plezier” het boekje “Mijn laatste wil” gelezen. Wat een goed format om dit in interview stijl te doen. Het raakte mij ook, de strijd die u en velen met u hebben gestreden en nog steeds moeten strijden voor iets wat eigenlijk zo gewoon zou moeten zijn: de regie over je eigen leven dus ook over je eigen dood willen hebben. Als een crimineel worden behandeld is toch te bizar voor woorden. En waarom, alleen maar om het mensen mogelijk te maken een veilig middel te kunnen aanschaffen om op een door hen gekozen tijd rustig deze wereld te mogen verlaten.

Wij waren, (misschien niet de juiste woorden) blij verrast met het boekwerk ‘Mijn laatste wil’. De uitleg en stellingname vinden we zeer verfrissend en diegenen die de CLW en jullie persoonlijk beschuldigen en belagen, zouden met het schaamrood op hun wangen tot bezinning moeten komen.

Weet dat wij jullie diep bewonderen en het gedachtegoed, dat een levenseinde in totaal eigen regie een grondrecht van ieder individu zou moeten zijn, omarmen.

Wij hopen dat in 2024 het OM tot bezinning komt en de vervolging staakt en dat er in de politiek en brede steun zal ontstaan voor de ideeën van de CLW.

Back To Top